Tegenlicht 2.1

De meestgestelde vraag die ik in het veld krijg, is of ik dit voorjaar weer een tegenlichtproject draai. Jazeker doe ik dat! Why not!?

Winterkoning 21 T4A1403 Rottemeren

Vorig jaar, maar ook in 2019, heb ik me projectmatig vastgebeten in het maken van tegenlichtopnames. Ook dit voorjaar ben ik weer van de partij. De ene keer gaat dat goed, een andere keer niet. Dat laatste komt dan doordat de zonsopkomst aan mijn zicht wordt onttrokken door een dik pak wolken. Of omdat ik het vertik vroeg mijn bed uit te komen. Ik ben ook geen achttien meer hè.

Grauwe gans 21 T4A6105 Rottemeren

En omdat ik deze keer geen zin had een verslag bij te houden, bestaat deze blog alleen uit wat foto's. De tekst mag jij er zelf bij bedenken. Veel kijkplezier...

Kuifduiker 21 T4A6859 Rottemeren