Drugsgebruik en hutfotografie

Om klokslag 5.15u haal ik de sleutel op bij Glenn. In de instructie staat nadrukkelijk om niet aan te bellen...

Appelvink 22 I2A4565 Putte

Ik doe dat toch, even een kletspraatje. Hij doet niet open, omdat ik abusievelijk aanbel bij de buurvrouw. Leuke meid zo in haar zwarte nachtgevalletje. Ze scheldt me echter kuis verrot met een plat Vlaams accent. Ik versta de helft niet, maar haar boodschap is helder. Hoe ik het in mijn harses haal bij haar aan te bellen. Nou sorry hoor. Als ik haar telefoonnummer vraag, smijt ze kwaad de deur dicht. Welkom in België.

Glenn 6209     Glenn 6211

Bij Glenn doe ik ook nog even ‘belletje trek’ en dan ga ik naar de hut. Ik negeer de parkeerinstructie en rijd het bos in tot aan de hut (hut 7). De motor laat ik stationair draaien met de airco op max. Zo blijft de auto van binnen koel. Kan ik af en toe even afkoelen in de auto. In deze hut moet je het spiegelglas naar beneden klappen. Wij doen dat niet, we fotograferen eigenwijs door het open gat. Zou die wespendief daarom niet komen?

Grauwe vliegenvanger 22 I2A5583 Putte

Grauwe vliegenvanger 22 I2A5159 Putte     Grauwe vliegenvanger 22 T4A8370 Putte

Om 11u komt Glenn warme worstenbroodjes brengen en fixt gelijk de wifi die we niet aan de praat kregen. Glenn is een beetje pissig over het parkeren van mijn auto en de buurvrouw heeft geklaagd. Hij gaat dan ook in het Vlaams lopen schelden. Ben ik nog geen halve dag in België, ben ik al tweemaal uitgekafferd. Heb ik weer. Ik zeg: ‘Glenn nu kappen anders steek ik je vijver lek’. Gelukkig maakt dat indruk.

Qua vogels is het best aardig. Appelvinkje hier, grauwe vliegenvanger daar. Dan is je dag al geslaagd.

We gebruiken wat ghb. Dat verbroedert, maar zorgt wel voor koppijn. Geen foto gemaakt daarna.

Na afloop breng ik de sleutel terug bij Glenn en blijf gelijk bbq-en. De buurvrouw komt nog even buurten, biedt haar excuus aan en blijkt nog best een aardige meid te zijn. Zo komt alles toch nog goed. Amai!

De hutten van Glenn zijn van harte aan te bevelen...

Merel 22 I2A5659 Putte     Merel 22 I2A5696 Putte

Roodborst 22 I2A5383 Putte     Roodborst 22 I2A5375 Putte

Rosse woelmuis 22 I2A5809 Putte


 

Boomkruiper

Boomklever

Zwarte mees

Kuifmees

Koolmees

Pimpelmees

Appelvink

Vink

Vlaamse gaai

Grauwe vliegenvanger

Zwartkop

Tjiftjaf

Merel

Zanglijster

Goudhaantje

Houtduif

Winterkoning

Zwarte specht (bij het naar huis rijden)

Zwartkopmeeuw (ook bij het naar huis rijden)

 

Eekhoorn

Rosse woelmuis